Välkommen till Madsen & Partners.

Vi arbetar med ett genuint engagemang för att tillvarata dina intressen. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö, Örebro och Jönköping.


VI HJÄLPER DIG!

Vi arbetar särskilt med följande områden inom humanjuridiken såsom äktenskap, sambo, arv, vårdnad av barn, bouppteckningar. Dessutom arbetar vi brett inom civilrätten där vi hjälper både dig som privatperson och företagare med bland annat fastighetsrätt, skadeståndsrätt, fordran, avtalsrätt och övriga civirättsliga ärende / mål.  Vi arbetar självklart även med migrationsmål. 

Klicka på länken nedan för att läsa om våra rättsområden.
 

VÅRA ​RÄTTSOMRÅDEN

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Du är alltid välkommen att ringa/e-posta oss för en kostnadsfri rådgivning där vi går igenom din situation ochhur vi kan hjälpa dig dig - innan du anlitar oss. Om du föredrar att träffa oss i stället för ett personligt möte erbjuder vi första timmen för 500 kronor inklusive moms*, så vida ditt ärende inte gäller familjerrätt där vi erbjuder kostnadsfri personlig rådgivning**.  Vi har kontor i centrala Göteborg, Malmö, Stockholm, Örebro samt Jönköping men åter oss uppdrag över hela Sverige. Klicka på länken nedan för att kontakta oss. 
 

KONTAKTA OSS


* gäller privatpersoner, för företag är priset 500 kronor ex. moms, ** gäller privatpersoner vid ett tillfälle per ärende